Een heerlijke eiwitrijke chocolade pasta met verschillende noten, cacaopoeder en onze whey isolaat.
Heerlijk op een (zelfgebakken) broodje, cracker, etc.
Recept voor 2 potjes
Ingrediënten:
- 100 gram pecannoten
- 50 gram hazelnoten
- 100 gram kokosolie
- 140 ml ongezoete amandelmelk
- 2 el suikervrije honing
- 1 el cacaopoeder
- 30 gram pure chocolade 90%
- 2 volle theelepels Whey Isolaat
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor
Elektrisch: 160 graden Celsius
Hete lucht: 145 graden Celsius - Leg de noten verspreid op een bakplaat en rooster ze kort.
- Haal de noten uit de oven, laat kort afkoelen, doe in de blender en mix tot een smeuïge pasta.
- Smelt de kokosolie, in een pannetje, doe er de stukjes chocolade bij en roer tot een glanzende saus.
- Giet dit in de blender, bij de noten pasta.
- Meng de whey protein isolaat en de rauwe cacaopoeder met de ongezoete amandelmelk en giet dit bij de rest in de blender.
- Mix tot alles mooi gemengd is en er een smeuïge pasta ontstaat.
- Verdeel over de potjes en zet in de koelkast.
Whey isolaat en cacaopoeder kopen?
Bij ons kun je eenvoudig je wei proteïne poeder en smaakpoeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto's: