Lekker als ontbijt of als tussendoortje: eiwitrijke bananenbroodjes met stukjes pecannoot.
Ingrediënten:
- 200 gram amandelmeel
- 60 gr fijngehakte pecannoten
- 40 gr gesmolten boter
- 30 gr honing
- 4 eieren
- 1 banaan (geprakt)
- 1 el Whey Protein Isolaat
- 1 tl kaneel
- 1 tl bakpoeder
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Klop de (gesmolten) boter en de eieren los in een kom
- Doe de overige ingrediënten erbij (behalve de noten) en mix tot een mooi beslag
- Meng er daarna ca. 40 gram fijngehakte pecannoten doorheen
- Vet een bakvorm (of kleine bakvormpjes) in en giet hierin het beslag en bestrooi het beslag met de overige fijngehakte pecannoten
- Bak ongeveer 30 minuten in de oven tot het mooi goudbruin is
- Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is
(bij gebruik van kleine bakvormpjes kan al na 20 minuten worden gecontroleerd of de inhoud gaar is!) - Even laten afkoelen.
Eet smakelijk!
Pure Whey protein bestellen?
Bij ons kun je eenvoudig je wei proteïne poeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto: