Bananenbrood met Whey Isolaat

Lekker als ontbijt of als tussendoortje: eiwitrijke bananenbroodjes met stukjes pecannoot.

    Ingrediënten: 

    • 200 gram amandelmeel
    • 60 gr fijngehakte pecannoten
    • 40 gr gesmolten boter
    • 30 gr honing
    • 4 eieren
    • 1 banaan (geprakt)
    • 1 el Whey Protein Isolaat
    • 1 tl kaneel
    • 1 tl bakpoeder


    Werkwijze

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden
    2. Klop de (gesmolten) boter en de eieren los in een kom
    3. Doe de overige ingrediënten erbij (behalve de noten) en mix tot een mooi beslag
    4. Meng er daarna ca. 40 gram fijngehakte pecannoten doorheen
    5. Vet een bakvorm (of kleine bakvormpjes) in en giet hierin het beslag en bestrooi het beslag met de overige fijngehakte pecannoten
    6. Bak ongeveer 30 minuten in de oven tot het mooi goudbruin is
    7. Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is
      (bij gebruik van kleine bakvormpjes kan al na 20 minuten worden gecontroleerd of de inhoud gaar is!)
    8. Even laten afkoelen.

    Eet smakelijk!

    Pure Whey protein bestellen?
    Bij ons kun je eenvoudig je wei proteïne poeders bestellen, klik hiervoor op de onderstaande foto: